Известие

Collapse
No announcement yet.

ГТВ/Спайдер Diesel

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
    Как ще я направиш да върви повече от на бензин бе Живко, че не ми е ясно? С подпушените ми бензинови дюзи и отпуснатата газ работата е в момента на кантар
    Бегай на ултразвук на дюзите и 100 октана до гонката Aма си мисля че няма смисъл чак да се вманиачаваме

ПП: Другия месец съм в Бургас ще звънем да се видим, Алфисти
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Пълни глупости чета! Много ми е странно колко от хората тук са карали 159-ка 1,9 дизел 150 коне, че да знаят че на 160 спира?!?! Смело мога да твърдя, че няма ТС, който да върви така и до тези скорости, които може да вдигне нафтичката.
      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
        Пълни глупости чета! Много ми е странно колко от хората тук са карали 159-ка 1,9 дизел 150 коне, че да знаят че на 160 спира?!?! Смело мога да твърдя, че няма ТС, който да върви така и до тези скорости, които може да вдигне нафтичката.
        Бая трябва да си смел, я питай Карнака до колко километра върви ТС-а и нагоре колко изостава. Майтапа настрана, но и аз съм на мнение, че такъв клас кола трябва да е дизел..
        sigpicex
        147Q2
        300bhp/606nm
        Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

Мире спора не е за твойта кола,а за 166.Аз съм готов срещу всяка 166 2.0 ТС,за мен няма никакъв шанс,дори и след 160 Обаче гонката според мен трябва да е от летящ,зашото ЖТД-то по принцип има слаб старт от място.
          159 въпреки теглото си върви изключително приятно и равномерно с 1.9 ЖТДм,дори и брат ми,който се занимава с коли от 20 години и е карал какви ли не,каза че колата се кара уникално приятно,и въобще не си усеща кпето.Да не говориме че с на Венци ТИ-то 1.9 един ден го гони едно БМВ 530 бензин,и нямаше никакъв шанс,даже хората вътре бяха много изненадани,като Венци има каза че е 1.9 дизел/казаха че си прави ташак с тях/.Ако свикнеш с диапазона в който върви тази кола,можеш да накажеш доста коли,без да настъпваш педала до долу.
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
            Бегай на ултразвук на дюзите и 100 октана до гонката Aма си мисля че няма смисъл чак да се вманиачаваме

ПП: Другия месец съм в Бургас ще звънем да се видим, Алфисти
            Нали знаеш, че няма да си мръдна пръста в края на краищата най-много да падна, което щеше да е голяма трагедия, ако бях на 20 години
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Нали знаеш, че няма да си мръдна пръста в края на краищата най-много да падна, което щеше да е голяма трагедия, ако бях на 20 години
              И да паднем и да бием пак ще пием на плажа
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Хапсолютнона мен ми е все тая за такива спорове и гонки,на мен колата си ми върви колкото искам,доставя ми удоволствие понякога да дразня разни други коли.
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от миро Покажи съобщение
                  Бая трябва да си смел, я питай Карнака до колко километра върви ТС-а и нагоре колко изостава. Майтапа настрана, но и аз съм на мнение, че такъв клас кола трябва да е дизел..
                  Говорим за ТС на 166-ца както отбеляза Мурджев. А и за стокови коли, също така. То по твоята логика що не излезнеш на Пух?
                  няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Знамм, бъзиках се бе... Излизал съм, не ми се излиза втори път. За влакчето има други бензинови лекарства. Стоп дотук.
                    sigpicex
                    147Q2
                    300bhp/606nm
                    Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

Аз пък само знам , че родили 1,9 дизели от каране с висока скорост не съм видял.
                      И понеже темата е за спайдър дизел и какъв е смисъла пита някой - ами може да караш с висока скорост и маскимална ръчка и да ти даде 7-8 на сто извънградско и при същите скорости с бензинката да имаш 13-16 на сто. Дизелака лесно мое да го засилиш до 180-90 к.с, и с дизелака спрямо ТС изпреварването е по лесно заради въртящия момент. (Особенно когато говорим за тежки коли , каквито са 166, 159 и Спайдъра)
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                        И да паднем и да бием пак ще пием на плажа
                        Точно така тука за плажа си много прав........!?
                        На мен също не ми дреме ще паднем ли или ще бием ......повече съм за плажа
                        Alfa romeo GTVex
                        Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                        Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                        Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                          Мире спора не е за твойта кола,а за 166.Аз съм готов срещу всяка 166 2.0 ТС,за мен няма никакъв шанс,дори и след 160 Обаче гонката според мен трябва да е от летящ,зашото ЖТД-то по принцип има слаб старт от място.
                          159 въпреки теглото си върви изключително приятно и равномерно с 1.9 ЖТДм,дори и брат ми,който се занимава с коли от 20 години и е карал какви ли не,каза че колата се кара уникално приятно,и въобще не си усеща кпето.Да не говориме че с на Венци ТИ-то 1.9 един ден го гони едно БМВ 530 бензин,и нямаше никакъв шанс,даже хората вътре бяха много изненадани,като Венци има каза че е 1.9 дизел/казаха че си прави ташак с тях/.Ако свикнеш с диапазона в който върви тази кола,можеш да накажеш доста коли,без да настъпваш педала до долу.
                          И двамата с Венци сте далече от стоковия МЪРТВЕЦ! Фабрично 159 1,9 е мъртва та чак на климатик и трябват двама да я бутат да тръгне

---------- Post added at 16:06 ---------- Previous post was at 16:05 ----------

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                          Говорим за ТС на 166-ца както отбеляза Мурджев. А и за стокови коли, също така. То по твоята логика що не излезнеш на Пух?
                          Аз се чудя дали 156 с 5 човека и багаж се брои за 166 защото ако да то тогава 159 2,4 4х4 фабрична припада на магистралата от 156 2.0 ТС само с чипче а сега да ви видя!

---------- Post added at 16:09 ---------- Previous post was at 16:06 ----------

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                          Аз пък само знам , че родили 1,9 дизели от каране с висока скорост не съм видял.
                          И понеже темата е за спайдър дизел и какъв е смисъла пита някой - ами може да караш с висока скорост и маскимална ръчка и да ти даде 7-8 на сто извънградско и при същите скорости с бензинката да имаш 13-16 на сто. Дизелака лесно мое да го засилиш до 180-90 к.с, и с дизелака спрямо ТС изпреварването е по лесно заради въртящия момент. (Особенно когато говорим за тежки коли , каквито са 166, 159 и Спайдъра)
                          Ти пък колко си се убъркал не е истина ако искаш аз ще изляза на изпреварване с която искаш 159 с мойте нещастни 300 нютона на атмосверката да видиме дали ще мина през нея или ще я направя комби!

Аре се стегнете и не се превъзбуждайте прекалено много - всеки си има вкус и кара каквото му е кеф на някой бензина им е скъп и слаб на други дизела им е като електронна игра и няма скорости и обороти всеки луд с номера си

---------- Post added at 16:10 ---------- Previous post was at 16:09 ----------

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                          Точно така тука за плажа си много прав........!?
                          На мен също не ми дреме ще паднем ли или ще бием ......повече съм за плажа
                          Е тва е приказка
                          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                          sigpic
                          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Не виждам кво съм се объркал след като карам само бензинки, но просто казвам , че дизела си има както отрицателни така и положителни страни в зависимост от предпочитанията. Със сигурност не съм се объркал , че турбо дизел има повече нютони от атмосферен бензин, не съм се объркал и затова че дизела може да потдържа по висока с корост с по малко разход на гориво и че има повече родили TС oт колкото родили 1,9 дизели.
                            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                            CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                              Не виждам кво съм се объркал след като карам само бензинки, но просто казвам , че дизела си има както отрицателни така и положителни страни в зависимост от предпочитанията. Със сигурност не съм се объркал , че турбо дизел има повече нютони от атмосферен бензин, не съм се объркал и затова че дизела може да потдържа по висока с корост с по малко разход на гориво и че има повече родили TС oт колкото родили 1,9 дизели.
                              Убъркал си се и то много! Това че има повече нютони не означава че ще изпревари по бързо! Адънмъ
                              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                              sigpic
                              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                                Убъркал си се и то много! Това че има повече нютони не означава че ще изпревари по бързо! Адънмъ

Абе оня вентилатор 123d Coupe направо накъса шушоните на 2-литровото GTV V6 турбо, дето даже с чип било уж...

Вентилатора беше аФтомат, ама пък със задно...

Гонката беше от караулката на Тракия до отбивката за Нови хан - пристигнах горе една цигара време по-рано...
                                Volvo XC90 D5 '06
                                Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                                Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                                ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                                ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Working...
                                X